About Me

Cress Eksik Parça Göbekli Tepe Muhafızı Cinder Beni Bırakma

Kitap Alışverişim #6


İtiraf ediyorum belki bugün daha fazla kitap bulurum diye düşünmüştüm ama.. Neyse, hiç yoktan iyidir :D

1. Geek Kız 2 : Holly Smale

Ben Harriet Manners ve ben hâlâ bir geek'im. Karaoke kelimesinin solistsiz orkestra anlamına geldiğini, Astronotların Uranüs'te bazen gökten elmas yağdığını keşfettiklerini, Bir ahtapotun üç kalbi olduğunu, Mide asidinin çinkoyu eritebilecek kadar güçlü olduğunu, Sabahları boyumuzun akşamki boyumuza göre kabaca bir santimetre daha uzun olduğunu, Oyuncak ayıların gerçek ayılardan daha çok insanı öldürdüğünü biliyorum. Aynı zamanda bu bilgilerin modellik kariyerime hiçbir faydası olmadığını da biliyorum. Tam anlamıyla ayvayı yedim!

"Gençlere kendilerini iyi hissettirecek ve okuduktan sonra özgüvenlerini artıracak bir mücevher."
-Books For Keeps-
(Tanıtım Bülteninden)



Aslında bu kitabı satın almadım. İlk kitapta yaşadığım baskı hatasını yayınevine bildirmiştim. Onlarda sağolsunlar bana hediye olarak bu kitabı gönderdiler. İlk kitabı okurken büyük keyif almıştım. Eminim bunu da çok seveceğim :)


2. Karanlığa Dokunmak : Karen Chance

 Cassandra Palmer geleceği görebilmekte ve ruhlarla iletişim kurabilmektedir; yetenekleri onu ölümlülere ve ölümsüzlere karşı çekici yapmaktadır. Ölülerin hayaletleri genellikle tehlikeli değillerdir; sevdikleri şey konuşmak…
hem de çok konuşmaktır.

Her duyarlı kız gibi, Cassie de vampirlerden uzak durmaya çalışmaktadır. Fakat üç yıl önce elinden kaçtığı kana susamış mafya üyesi intikam duygusuyla Cassie'yi tekrar bulmuştur ve korunma için onu Vampir Senatosu'na dönmeye zorlamıştır.

Ölümsüz senatörler ona karşılıksız yardım etmemektedirler ve Cassie kendisini senatonun en güçlü üyelerinden biri olan baştan çıkarıcı, usta vampirle çalışırken bulur. Ama vampirin istediği bedel Cassie'nin vermek istediğinden fazla olabilir…


"Seksi ve korkunç vampirlerle dolu. Elinizden bırakamayacaksınız."
-Patricia Briggs

"Karen Chance vampirler, büyücüler ve bunların kıçlarını tekmeleyecek bela bir cici kızın dünyasıyla sizi kendisine bağlayacak."
-Rebecca York, yazar

"Favori kitaplarımdan biri."
-Charlaine Harris

Bu kitap uzuuuuuun zamandır alınacaklar listemdeydi. Hmm size bir ara bu listemi göstermem lazım sanırım, o kadar çok kitap var ki ^^ Sahafta 8 liraya denk geldim :O Ve neredeyse sıfır gibi. Tabi hemen kaçırmadım. Ve kasaya geldiğimde adam sağolsun sadece 5 tl aldı bunun için ;)


3. Gönül Avcısı : Samantha James 

 Bedeli Ağır Olsa Da Aşkın Önünde Hiçbir Engel Duramaz

Fionna Hawkes o güne kadar baştan çıkarılmanın ne demek olduğunu bilmemektedir. Sadece ay ışığının aydınlattığı bir caddede, cazibesiyle onu büyüleyen bir yabancıyla karşılaştığında bu esmer ve yakışıklı talibe karşı kendisini savunmasız hisseder. Ama tüm endişelerinden sıyrılıp Lord Aidan McBride'a âşık olduğunda daha büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.
Güçlü bir kadın olan Fionna, genç adamın gözlerindeki arzuya karşı koyamaz. Acı verici sırlarla dolu hayatını sadece onun kollarındayken unutmak ister.

Aidan, bu büyüleyici genç kadınla ilgili sır perdesini aralayana kadar onun peşini bırakmaz. Fionna'yı her köşe başında takip eden, her türlü tehlikeye göğüs geren Aidan onu savunmaya kararlıdır… Tıpkı ona sahip olmaya kararlı olduğu gibi.

"Türünün yıldızlarından Samantha James okurlarını tamamen büyüleyecek."
Romantic Times

"Kimse Samantha James'in tarzında bir romans yazamaz."
Catherine Anderson

Historical gördüm mü kendimi tutamıyorum! Nereden başladım bu türe bilmiyorum ama bazen öyle bir zaman geliyor ki.. Keşke başlamasaydım hiç diyorum :D Cüzdanımı tükettim sırf bunların yüzünden x)


4. Aşk Yeniden : Robyn Carr

Altı yüz nüfuslu Virgin River kasabasında çalışacak bir ebe/uzman hemşire aranıyor. Kaliforniya'nın ulu ağaçları ve ışıl ışıl ırmakları arasında bir fark yaratmak istemez miydiniz? Hem de kulübenize kira ödemeden?

Kısa bir süre önce eşini kaybetmiş olan Melinda Monroe bu ilanı görür ve Virgin River adındaki bu uzak dağ kasabasının, yaşadığı gönül yarasından kaçmak ve çok sevdiği hemşirelik mesleğine yeniden tutkuyla bağlanmak için mükemmel bir yer olabileceğine karar verir. Fakat kasabaya ulaştıktan sonra bir saat içerisinde bütün umutları yıkılır: Vadedilen kulübe çöplükten farksızdır, yollar korkunçtur, kasaba doktoru da yanında bir hemşire istememektedir. Çok büyük bir hata yaptığını fark eden Mel, ertesi sabah kasabadan ayrılmaya karar verir.

Fakat doktorun ön verandasına terk edilen minik bir bebek bütün planlarını değiştirir… eski bir deniz piyadesi olan Jack Sheridan da değişen bu planlarını iyice pekiştirir.

"Okumaya başlar başlamaz karakterlerle aramda güçlü bir bağ oluştu. Kitap hiç bitmesin istedim."
Debbie Macomber


"Arkadaşlık, aşk ve aileler hakkında sıcacık, harika bir kitap. Bayıldım!"
Susan Elizabeth Phillips

Bu seriyi seven çok fazla arkadaş var. Bende Migros'ta 7.95'e rastlayınca kaçırmak istemedim. İyi de yapmışım sanırım ^^


Arasından daha önce okuduklarınız, tavsiye ettikleriniz var mı peki? :)

4 yorum:

  1. Neden bu blogda hep alışveriş postu görüyorum :D Ben en son 3 ay önce falan yayınladım herhalde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem :D Sanırım her ne kadar bir süre kitap almayacağım deyip, yine de almaya devam etmemden kaynaklanıyor bu durum :)

      Sil
  2. Blog tasarımın harika olmuş ;)
    Yeni kitapların da hayırlı olsun, keyifli okumalar :D

    YanıtlaSil