About Me

Cress Eksik Parça Göbekli Tepe Muhafızı Cinder Beni Bırakma

Tatlı Şeytan - Wendy Higgins


Lanet olsun içimizdeki kötü çocuk aşkına! Hem kötü çocuk hem de müzisyen. Ne kadar harika bir kombinasyon değil mi ;)



Anna, tam bir ideal öğrenci. İçinde hafiften karanlık taraf bulunduğunu bilen, kendini eğer serbest bıraksa alkol ve uyuşturucuya bağımlı olacağını bilen ve bunun olmaması için kendine hakim olabilen birisi. Annesi bir Işık Meleği, babası ise bir Düşmüş Melek. Nefilimler ile ilgili çok fazla kitap okumuşuzdur ancak burada yazarın oluşturduğu kurgu diğerlerinden çok farklı. Ben beğendim, ancak keşke Nefilim kelimesini kısaltıp Nef deyip durmasalardı diye de düşünmeden edemedim. Nedense o kısaltmanın çok gereksiz olduğu görüşündeyim.
Üvey annesi Patti, eğer kızın gerçek annesi olsa en az bu kadar sevebilir birini diye düşündüğüm, karakterine ve güçlü duruşuna hayran kaldığım bir kadın! Genel kanının aksine üvey anne kalıbını bizlere 'kötü' olarak sunmadığı için yazara bir kez daha teşekkürler.
Anna, insanların duygularını renkler şeklinde görebiliyor. Ancak gücü sadece bu değil. Duyuları ise devamlı fazla mesai yapıyor :) 
Jay ise, Anna'nın en yakın ve hatta tek arkadaşı. Ben Jay'i sevdim. Gerçi kitabın sonlarına doğru Veronica'ya yaptığı şey için kızmış olsam da.. Gene de sempati duymadan edemiyorsunuz Jay'i okurken.
Gelelim esas adamımız Kaidan'a! Hem kötü, hem davulcu ve hem de herif İngiliz aksanı ile konuşuyor! Muhteşem üçlü :) Kabul edelim hepimizin bu üçlüden en az ikisine karşı zaafı var. İşte sırf bu zaaflarımız yüzünden Anna'yı diğer çocukla yakıştıramıyoruz :)
Doğrusunu isterseniz genelde bu tarz kitapları okurken bir okuyucu olarak erkek karakterleri ister istemez daha fazla seviyorum. Ancak bu kitapta işler tersine döndü. Anna'yı daha çok sevdim. Daha çok güçlü buldum onu.. Kaidan ise devamlı kaçışlardaydı. Hele o son yok mu! Ben açıkçası onun sadece Anna için de değil genel olarak bir şeyler için savaşmasını beklerdim. 
Hele bir bölüm vardı bu ikilinin seyahat ettiği. Tamam anladık Şehvet Dükü'nün oğlu olabilirsin ancak Anna'yı otel odasında bırakıp "çalışmaya" gitmekte ne demektir? Hele ki buralarda Kaidan'a nasıl sinir oldum anlatamam.
Son olarak Anna'nın babası on numaraydı. Bir sonraki kitapta onun olduğu bölümler umarım çok daha fazla olur. Serinin diğer kitapları için sabırsızlanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim ;)





Serinin Diğer Kitapları;

1. Sweet Evil - Tatlı Şeytan
2. Sweet Peril (2013)
3. Sweet Reckoning (2014)
4. Sweet Temptation (2015)

2 yorum:

  1. Yorumunla büyük meraka kapıldım yine :) Katılıyorum,lanet olsun içimizdeki kötü çocuk aşkına :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama okumak için acele etme. İkinci kitabın da çıkmasını bekle :)

      Sil